Kauneuskeskus Studio PMK

Esittely

Perinteisten kosmetologipalveluiden ja tuotteiden lisäksi ammattitaitoiset ja hoitavat kosmetologimme Piia ja Kirsi tekevät meikkejä arkeen ja juhlaan, kestopigmentaatioita (kulmat, huulet ja silmänrajaukset), bodytattoita, Ibd -rakennekynsiä ja geelivahvistuksia, geelilakkauksia, kestoripsiä, kuumakivihierontaa, ripsipermanentteja, värianalyysiä ja karvanpoistoa.

Hoitotuotevalikoimastamme löytyy monipuolinen valikoima eri ihonhoidon tarpeisiin. Ihana sarjamme L´atelier des Delices, johon kuuluu myös värikosmetiikka ja siveltimet nimeltään Coleur Caramel. Tuotesarja on saanut sekä eco- että biosertifikaatit! Myymme myös hollantilaisia Medex- tuotteita. Tuotteissa on käytetty luonnonmukaisia raaka-aineita, jotka takaavat Medex-kosmetiikan ainutlaatuisuuden ja turvallisuuden samalla hoitaen tehokkaasti.

Ammattitaitoiset parturi-kampaajamme Kati ja Marika tekevät perinteisten hiuskäsittelyjen lisäksi kampauksia arkeen ja juhlaan, hiuspidennyksiä ja-tuuhennuksia sekä haudehoitoja.

Tuotteina käytetään tuoksutonta kotimaista sarjaa Sim ja Lóreal sekä Goldwell. Näitä saa myös kotihoitotuotteina ja valikoimassamme on myös muotoilutuotteita ja harjoja.

Liikkeessämme käy myös tarvittaessa kuntohoitaja Tuija Pillikko tekemässä meridiaaniterapiaa, joka on akukanavien tasapainoitusta. Se on kinesiologinen hoitomuoto ja erittäin parantava mm. virheasentoja korjaava ja toimintakykyä parantava.

Lisätiedot ja ajanvaraukset Tuija Pillikko puh. 040-555 2202

Sekä luontaishoitaja Paula Salminen tekemässä sopimuksen mukaan

  • Shiatsua
  • Vyöhyketerapiaa
  • Aromaterapiaa
  • Kalevalaista jäsenkorjausta

Kysy lisätietoja Paula puh. 0400-198707

Muokattu 20.03.2015 18:10